Serveis de lampisteria

A Llevantí ens dediquem a oferir serveis d’instal·lació i manteniment per a les seves necessitats de gas, electricitat, climatització i calefacció, aigua i energies renovables. Som una empresa amb més de 50 anys d’experiència en el sector, i comptem amb la confiança de més de 2000 clients que avalen la qualitat del nostre treball. La nostra aposta per les energies renovables i la sostenibilitat ens converteix en un referent en el sector, i oferim serveis d’instal·lació d’aerotèrmies, plaques solars fotovoltaiques i tèrmiques, i calderes de biomassa, entre altres. A més, ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per a l’obtenció dels butlletins d’aigua, llum, gas i RITE, declaracions responsables amb la Generalitat, i tràmits de subvencions. Apostem per la qualitat del servei, la innovació i la sostenibilitat per a satisfer les necessitats dels nostres clients.

Energies renovables per a un futur més sostenible

Les solucions sostenibles de Llevantí t’ajuden a estalviar en la teva factura d’energia i cuidar el medi ambient al mateix temps. 

Solucions elèctriques professionals per a tots els teus projectes

La revisió de les instal·lacions elèctriques és clau per a la seguretat. A Llevanti ens encarreguem de la instal·lació, revisió, control i manteniment per garantir la teva tranquil·litat.

Confort i eficiència energètica per a la teva llar

La teva seguretat i confort són la nostra prioritat. Instal·lem les nostres solucions de climatització i calefacció i per que gaudeixis d’un ambient agradable i eficient.

Instal·lacions i revisions de gas segures i eficients

Confia en els nostres professionals titulats per les instal·lacions de gas per a la teva llar o empresa i gaudeix d’un servei segur i eficient.

Instal·lacions i tractament d'aigua de qualitat

Contracta professionals especialitzats per a les teves instal·lacions d’aigua i gaudeix servei de qualitat i segur.

Gestió de documents i subvencions per a la teva tranquil·litat

Deixa que els nostres professionals experts t’ajudin amb la burocràcia i els tràmits amb la generalitat i altres òrgans.

Desplaça cap amunt
Skip to content